Sancho Ayala, campió a la Cursa de la Sanitat Catalana a Badalona

1200_1494087326podi(1)
06 de maig del 2017
Actualitzat el 07 de maig a les 9:11h

Divendres 5 d’abril, es va disputar a Badalona,  la 24na edició de la cursa de la Sanitat Catalana, els atletes podien escollir entre 5 i 10 km.
Sobre un circuit mixt (asfalt i terra) de 10 km, amb sortida i arribada a l’hospital Universitari Germans Trias i Pujol, desprès de donar una volta per la Serralada de Maria.
Amb la participació de 450 atletes, (300 a la cursa de 10 km i 150 a la cursa de 6 km) entre ells, Sancho Ayala que va fer la cursa llarga i  Josep Alconchel la curta.

A les 10h  es va donar la sortida conjunta a les dos proves.
Des de l’inici es va veure que el triomf als 10 km era cosa de dos (Daniel Bardes i Sancho Ayala). El nostre atleta va aprofitar  l’última llarga pujada per agafar uns metres d’avantatge  que al pla els va saber aguantar, i amb un temps de 36:48 minuts va entrar per segona vegada campió de la cursa de la Sanitat Catalana.

Segon va entrar Daniel Bardes amb un temps de 36:56 minuts .
I tercer va entrar Ruben Garcia  amb  39:40 minuts .

En categoria de dones la guanyadora va ser  Vinyet Noguero   que no va tenir problemes per adjudicar-se el triomf d’aquesta cursa amb un temps de 41:34 minuts.
Segona va entrar Julia Casas amb un temps de 43:42 minuts.
I tercera va entrar Nerea Partel  amb 46:39 minuts.
L’últim atleta va fer un temps de 1:28h.

La cursa curta va ser guanyada per Daniel Domenech en homes i per Patricia Fernandez en dones, amb 21:12 minuts i 23:56 minuts respectivament.
Josep Alconchel va entrar al lloc 28 de la general   amb un temps de 29:34 minuts.