Escollides les 90 persones per formar les meses electorals del 12-M a Solsona

Els ciutadans seleccionats rebran les notificacions a partir d'aquest divendres

El sorteig s'ha dut a terme aquest dilluns al matí a la Sala de Plens
El sorteig s'ha dut a terme aquest dilluns al matí a la Sala de Plens
Redacció
15 d'abril del 2024
Actualitzat el 18 d'abril a les 10:11h

Aquest matí a la sala de plens de l'Ajuntament de Solsona 'sha dut a terme el sorteig per designar els membres de les meses per a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 12 de maig. Mitjançant un programa informàtic de l'Institut Nacional d'Estadística (INE) que genera una graella aleatòria, s'han escollit un total de 90 persones. 

El col·legi electoral de Solsona, ubicat a la sala polivalent, constarà de deu meses  electorals. Per a cada mesa s'ha elegit un president, dos vocals i dos suplents per a cadascun dels càrrecs.

Totes aquestes persones seran citades el 12 de maig a les vuit del matí, si bé els suplents podran marxar si tots els presidents i vocals cridats hi acudeixen.  

Presidents, vocals i suplents rebran la notificació a partir d'aquest divendres i la setmana vinent. Un cop rebuda la carta, disposaran del termini d'una setmana per presentar al·legacions davant la Junta Electoral. En cas que necessitin fer-ho, podran adreçar-se a la secretaria de l'Ajuntament per rebre assessorament. 

Arxivat a