​Xavier Castellana repeteix com a president d'ERC al Solsonès

En finalitzar l'assemblea, la Biblioteca Carles Morató va acollir la xerrada 'Catalunya, país d'Europa', a càrrec d’Ernest Maragall

Foto de grup de la nova executiva comarcal
Foto de grup de la nova executiva comarcal | ERC Solsonès
Redacció
30 de gener del 2024
Actualitzat a les 18:25h
La militància d'Esquerra Republicana al Solsonès va celebrar el passat dissabte, 27 de gener, el Congrés Comarcal per escollir la nova executiva que encapçalarà el projecte del partit a la comarca durant els pròxims quatre anys. Per unanimitat, Xavier Castellana va ser escollit novament com a president.

L'equip estarà format per un total de 13 persones. Castellana estarà acompanyat per David Rodríguez com a secretari d'Organització; Magí Coscollola a la secretaria de Finances; Albert Bajona, a Política Municipal; Ramon Montaner, a Imatge i Comunicació; Dolors Guàrdia, a Feminismes; i Maria Àngels Piñol com a secretària de Drets Socials. Joaquim Clotet, Jordi Estany, Lluís Quesada, Ramon Grifell, Isabel Roca i Josep Maria Sala completen l'executiva com a vocals.

El congrés va finalitzar amb l'elecció de David Rodríguez com a persona representant al Consell Nacional del partit i que acompanyarà Castellana en aquesta responsabilitat. La presidenta d'ERC a la Catalunya Central, Mariona Homs, va ser l'encarregada de fer la cloenda juntament amb l'exdiputat al Parlament de Catalunya i, fins aquest passat desembre, regidor a l'Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, que va estar present a Solsona acompanyant la militància.

En finalitzar l'assemblea, la Biblioteca Carles Morató va acollir la xerrada Catalunya, país d'Europa on es va debatre sobre economia, territori i ciutadana en el marc d'una Catalunya independent dins de la Unió Europea. Impartida per Maragall, la xerrada va estar oberta a la ciutadania.