​Xerrada: «Cal una llista cívica?»

Dimecres, 28 de febrer, a les 8 del vespre a la Biblioteca Carles Morató

Uriel Bertran serà un dels ponents de la xerrada
Uriel Bertran serà un dels ponents de la xerrada
Redacció
25 de febrer del 2024
Actualitzat a la 13:38h
La junta de l'Assemblea Territorial de Solsona convida la població a una xerrada sobre el projecte de llista cívica per a les eleccions del 2025. Hi participen Núria Marín i Uriel Bertran, de l'ANC.

Els representants solsonins de l'Assemblea organitzen una xerrada per oferir informació directa i sense intermediaris sobre la iniciativa de constituir una llista cívica per la independència. Anirà a càrrec de Núria Marín, vicepresidenta de l'ANC, i Uriel Bertran, coordinador de la comissió d'estratègia i discurs de l'entitat.

Es tractaria d'una agrupació d'electors impulsada, però no controlada, per l'ANC amb l'objectiu de ratificar i fer efectiva la independència aprovada pel Parlament el 27 d'octubre del 2017. 

Els esdeveniments polítics a casa nostre evolucionen més lentament del que voldríem, però inexorablement. No podem esperar gran cosa dels nous equilibris polítics entre els partits nacionalistes espanyols i els autonomistes dels Països Catalans.

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) també lluita amb els seus propis equilibris, procurant mantenir l’esperit d’instrument col·lectiu que ens ha d’acompanyar fins a la Independència.

En els dos útims fulls de ruta els socis han votat a favor d’iniciar el treball per constituir (o no) una agrupació d’electors, la LLISTA CÍVICA. Una agrupació d’electors impulsada però no controlada per l’ANC que tindrà un objectiu, portar la concreció del procés d’independència al Parlament de Catalunya.

Sense mitges tintes, sense pors, sense dependre d’interessos partidistes. Cal tenir informació clara i directa, sense intermediaris, per conèixer de què parla aquesta proposta i per això us convidem a la xerrada Us hi esperem; que la nostra informació sigui de primera ma.

Assemblea Territorial de Solsona