Cuina Vallès posa en marxa el passaport gastronòmic

La Torre
01 de maig de 2014
Alguns dels xefs dels restaurants implicats en aquesta iniciativa Foto: Consorci de Turisme

El col·lectiu de cuiners del Vallès Occidental, Cuina Vallès, ha presentat el seu passaport gastronòmic. La presentació de la nova iniciativa del col·lectiu ha tingut lloc aquesta setmana, en un dels seus restaurants, el restaurant Can Vinyers de Matadepera. A l’acte de presentació del passaport hi ha assistit la totalitat dels cuiners i cuineres del col·lectiu, encapçalats pel seu president, Carles Calsina; la presidenta del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, Olga Olivé; la regidora de Turisme de Matadepera Montserrat Royes Vila així com representants dels municipis que han participat en aquesta iniciativa.

Aquesta nova proposta del col·lectiu s’uneix a les ja tradicionals que formen part del històric d’aquesta associació de cuiners que aquest any celebra els 7 anys de la seva fundació. El col·lectiu, sempre vinculat a la promoció i valorització dels productes agroalimentaris de qualitat de la nostra comarca ha fet un pas més en la conjunció de la gastronomia amb d’altres sectors vinculats al turisme aportant transversalitat i rellevància a aquest àmbit.

Tal com a expressat Olivé en el seu discurs "la nova iniciativa que presentem, el Passaport Gastronòmic de Cuina Vallès, ens dóna la prova que la gastronomia esdevé, en el nostre territori, com una salsa que amalgama la resta d’actors involucrats en el sector turístic: dins aquesta iniciativa hi trobem hotels, teatres, museus, instal·lacions esportives tot ben lligat a través dels vostres plats”.

Així doncs, dins el projecte del passaport gastronòmic hi ha col·laboracions amb d’altres entitats i empreses com: visites guiades pel patrimoni Terrassenc, estades a l’hotel Doubletree by Hilton & Conference Center La Mola i a l’hotel Barcelona Golf, classes de golf al Vallès Golf de Terrassa, visites al Museu del Monestir de Sant Cugat del Vallès i a l’Institut de Paleontologia Miquel Crusafont de Sabadell, espectacles el Teatre Auditori o el Centre d’interpretació del Patrimoni Molí d’en Rata de Ripollet, ... cadascun d’ells en forma de premis, descomptes o fins i tot gratuïtats. I com a colofó final, un sorteig entre tots els participants amb els dotze segells assolits d’un magnífic sopar amb tot inclòs al Celler de Can Roca.

Normativa d’ús
-Els titulars del passaport i els seus acompanyants es beneficiaran d’un 20 % de descompte en els preus de la carta, begudes no incloses, excepte e restaurant Capritx, que per les seves peculiaritats tindrà condicions especials
-El passaport, nomes podrà tenir un segell de cada restaurant, i obtenir el descompte només una vegada.
-Es imprescindible la reserva prèvia i comunicar que voleu fer ús del passaport. Màxim 4 persones per reserva.
-El titular podrà obtenir tres premis, estades a dos hotels + el premi del Vallès Golf. A més si aconsegueix els 12 segells entrarà al sorteig d’un sopar per a dues persones al Celler de Can Roca.
-El passaport només es pot utilitzar en els restaurants de Cuina Vallès, i per poder beneficiar-se del descompte és imprescindible presentar-lo, i que estigui segellat per el restaurant emissor.
-El passaport té una vigència fins al 31 de maig de 2015. La promoció no és vàlida els dies 25, 26 i 31 de desembre de 2014 i 1 i 6 de gener de 2015.