El Terrassa arriba a l'últim partit amb opció de 'play-off'

L'equip de Miki Carrillo guanya l'Europa (1-0) en un dia en el qual els resultats dels rivals acompanyen

Salvador Cot
04 de maig de 2014
Jordi Ballart ha baixat al vestidor, acompanyat pel president, per felicitar l'equip.

Jornada de transistors... amb premi. El Terrassa ha resolt amb eficàcia el partit contra un Europa que arribava líder i amb un nombrós coixí de seguidors que han animat durant tot el partit. Finalment, la victòria del Terrassa combinada amb les derrotes de l'UE Rubí i l'Ascó han obert la possibilitat d'arribar a una última jornada d'infart en la qual Rubí i Terrassa opten a la quarta plaça del play-off d'ascens.

La primera part ha estat molt defensiva per part de tots dos equips. De fet, el primer xut a porta no ha arribat fins el minut 23, quan Ortega ha aturat un llançament de falta fort i col·locat de Cebri, en la que ha estat potser la millor ocasió dels graciencs al llarg de tot el partit. Però sis minuts més tard (minut 36) Oriol Dot ha rematat molt ajustada al pal una falta picada per Jaime. El gol ha canviat el guió del partit i, de fet, la segona part ha estat dominada pel Terrassa, que hauria pogut marcar almenys en dues ocasions molt clares, en les quals Pedro i el mateix Oriol Dot no han estat encertats.

Play-off d'infart

La pròxima jornada tornen els transistors. Terrassa FC i UE Rubí estan empatats a 66 punts, però la quarta posició pertany als rubinencs per goal average favorable. El Terrassa necessita guanyar un Cerdanyola que no s'hi juga res i necessita almenys un empat de l'UE Rubí, a casa, contra el Santfeliuenc, novè classificat. Un final de temporada amb emoció fins al final.