Les cabres de l'estació de FGC de Terrassa, amb el pastor

Els animals han aparegut a les vies del tren aquest migdia i han estat acorralades a l'interior del túnel fins que quatre hores més tard han pogut tornar a casa

La Torre
09 de setembre del 2014

Sorpresa entre els passatgers de la línia Metro Vallès aquest dimarts al matí, cap a dos quarts de dotze, a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Terrassa. Un ramat de cabres ha envaït les vies i ha fet aturar el servei de trens, tal com mostren les imatges captades per Mar Planas.

Veure galeria de fotos

Segons ha pogut saber La Torre, els vigilants de seguretat de FGC han hagut d'intervenir i han hagut d'anar traient els animals fins a portar-les al cul de sac del túnel, a la zona del perllongament. D'allà les han tret unes tres hores més tard, amb la intervenció de la Policia Municipal i del pastor, a qui se li havien perdut. 

Des de FGC afirmen que les cabres no han interferit en cap moment la circulació de trens i que tampoc quan eren encara a dins del túnel han provocat cap tipus d'incidència. Tanmateix, sí que han anat amb una mica de retard.

Tot apunta a què les cabres han entrat pel túnel des de la zona de baix de la Rambleta, encara que l'accés a les vies és complicat i que l'únic que pot haver passat és que hagin trobat un punt sense la tanca. Gent que anava en el tren ha explicat que en entrar a la part soterrada anava més a poc a poc del que és habitual. La raó eren les cabres que anaven al davant. Sembla que el comboi les ha anat empenyent fins a l'andana. Tot i així, com que la recollida era especialment lenta i veient que s'acumulaven persones, el cap de l'estació i el propietari van decidir esperar que s'acabés el servei de trens, a mitjanit, per anar a recollir una dotzena de cabres que encara restava a les instal·lacions.

Galeria de fotos de la sortida de les cabres

El propietari ha estat ajudat per uns amics i pels vigilants de FGC per treure les cabres Foto: Cristóbal Castro