Bisu Bags SL de Terrassa, Premi Cambra a la Millor Iniciativa Comercial

​El procés de disseny dels productes es realitza a Barcelona i l’empresa utilitza materials innovadors

La Torre
19 de maig del 2015
Actualitzat a les 9:04h
Bisu Bags SL (Bissú) de Terrassa, dedicada a la venda de bosses de mà i complements amb disseny propi, producció externalitzada i distribució mitjançant tenda pròpia o franquícia. Ha obtingut el Premi Cambra de Comerç i Indústria a la Millor Iniciativa Comercial i de Serveis 2015.

Creada l’any 2013 amb l’obertura de 6 botigues pròpies, l’any 2014 va iniciar un procés d’expansió amb l’obertura de les 8 primeres franquícies a nivell estatal.

De cara al 2015, l’empresa té previst incrementar a 25 els seus punts de venda i consolidar la marca i la col·lecció. Pel que fa a la gestió de l’establiment, l’empresa ha incorporat elements innovadors en tota la cadena de valor, des del disseny del producte fins a la venda final.

El procés de disseny dels productes es realitza a Barcelona i l’empresa utilitza materials innovadors (bosses de mà de feltre, de neoprè, etc) per donar resposta a les tendències en moda. Pel que fa a la gestió del punt de venda, l’empresa ha apostat per la diferenciació en el disseny de les seves botigues tant pel que fa  a l’estructura modular, que dóna més protagonisme al producte, com per la utilització de les noves tecnologies, xarxes socials, i elements de confort com aroma, musica. Ha estat guardonada pel notable procés de creixement i expansió de l’empresa i la implementació de factors innovadors en la gestió del negoci i la cadena de valor.