Flick Hockey, Premi Cambra a la Millor Iniciativa Comercial

Es tracta de l'única botiga especialitzada en productes relacionat amb l’hoquei a l’Estat

La Torre
18 de maig del 2015
Flick Hockey de Terrassa, es dedica a l’assessorament i comercialització de material d’hoquei.  Creada l’any 2009, l’empresa disposa de dues botigues físiques –una a Terrassa i una altra a Madrid- i un eCommerce, que des del 2014, ha generat més de 1.000 enviaments en un any. Ha obtingut el Premi Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa 2015 a la Millor Iniciativa Comercial i de Serveis. 

Es tracta de l’única botiga especialitzada en productes relacionat amb l’hoquei a l’Estat espanyol. Dirigit per dos jugadors d’hoquei amb un alt coneixement tant de l’esport com del mercat, l’empresa ha desenvolupat un model de negoci altament especialitzat i diferenciat amb capacitat per donar resposta al mercat nacional amb la recerca internacional de productes nous, la distribució de marques de referència i la creació de productes de moda amb marca pròpia.

En els darrers dos anys, l’empresa ha consolidat la seva activitat i ha experimentat un procés de creixement de més del 30% anual.  Reconeguda en els mercats internacionals on la pràctica de l'hoquei està consolidada, ha iniciat un procés d’expansió internacional amb vendes a països de l’Amèrica Llatina com Mèxic i Uruguai.

Ha estat guardonada pel procés de creixement i expansió de l'empresa en els darrers dos anys i la capacitat de consolidar la seva posició com una empresa de referència en un mercat, altament especialitzat.