Cues per veure l'estrena de «Star Wars» a la mitjanit

En Ramon i en Miquel Antolí, els primers en entrar en un cinema de Sabadell
En Ramon i en Miquel Antolí, els primers en entrar en un cinema de Sabadell | Albert Segura
18 de desembre de 2015, 00:05
Actualitzat: 0:09h
La força és més forta que la son, i això ho han demostrat les 200 persones que han fet cua a la porta dels Cinemes Imperial de Sabadell per poder assistir al primer passi de Star Wars: El despertar de la força, que s'ha projectat a les 00.01 hores d'aquest divendres en alguns dels cinemes catalans. Els primers en entrar a la sala 1, on es projecta, han estat en Miquel i en Ramon Antolí, dos germans que han vist les set estrenes de la saga a Sabadell.

"Hem vist totes les estrenes de La Guerra de les Galaxies, totes a l'Imperial tret de l'Episodi I, que el vam veure al Rambla perquè l'Imperial era tancat", recorda en Miquel, de 45 anys. Des de petit va començar a col·leccionar totes les figures d'acció de la saga: "Compràvem els ninots a la Gironina, quan llavors no era en Luck Skywalker, sinó en Luck Caminacielos, tot era en castella", explica.

Ell i el seu germà han estat els primers en validar l'entrada que van comprar per internet ja fa setmanes, i hi han entrat amb la mateixa il·lusió que tenien el primer cop que van entrar al cinema per veure l'Episodi IV. Darrera seu han anat passant unes 200 persones, moltes de les quals duien l'entrada de casa i d'altres que han passat per taquilla aquest mateix dijous.