La 7a Fira del bolet ofereix el quart sopar degustació

L’endemà es durà a terme un taller de conserva de bolets

Publicat el 06 d’octubre de 2014 a les 19:59
Enguany, durant la 7a Fira del bolet i el boletaire del Solsonès organitzada pel Consell Comarcal, es durà a terme el quart sopar degustació de la cuina del bolet el divendres 17 d'octubre. El menú va a càrrec del Restaurant el Buffi (Hotel Sant Roc), el Restaurant el Solsonès (càmping), i el Restaurant Fermín del Gremi d’Hostaleria del Solsonès.
 
El Buffi oferirà Lasanya cruixent de verduretes i bolets de temporada i Amanida de peus de porc amb bolets saltejats i vinagreta de tòfona. Per la seva banda, el Restaurant el Solsonès aportarà caneló de bolets amb brandada de bacallà i oli de tòfona. Finalment, el Restaurant Fermín cuinarà galta de vedella confitada amb camagrocs. De postres s’oferirà Coca Solsonina de la pastisseria Sant Antoni. Pel que fa al vi, anirà a càrrec de vins Oller del Mas D.O. Pla de Bages. El sopar serà al pati Gòtic del Consell Comarcal del Solsonès pel preu de 15 euros per persona i inclou, a part del menú, pa, aigua i cafè.
 
El dissabte 18, a les 5 de la tarda, es durà a terme un taller de conserva de bolets amb Oriol Pallarès, xef i propietari d’És Pallarès. El taller s’impartirà a la Sala Gris, al C/ Sant Miquel, 7.
 
Les places són limitades, tant pel sopar degustació com pel taller de conserva de bolets. Per assistir-hi cal inscriure’s abans del 15 d’octubre a l’Oficina de Turisme del Solsonès (Ctra. de Bassella, 1 – 973 48 23 10).