
La Tasketa de la Núria rebent el premi
En el marc de la Fira del Bolet i del Boletaire del Solsonès, deu establiments de Solsona van concursar en les XII Jornades Gastronòmiques de Tardor, que van tenir lloc de forma paral·lela a l’esdeveniment. De les tapes presentades, la que va obtenir més suports va ser l’elaborada per La Tasketa de la Núria, consistent en una Torradeta amb crema de formatge i bolets caramel·litzats.
Altres establiments que van participar en les Jornades Gastronòmiques, aportant el seu talent culinari, van ser Cal Cabanes, Bar Cantàbric, El Castell, L’Espiga, Els Gegants, El Ral, Sant Roc Petit Buffi i restaurant El Solsonès.
Un àpat per al guanyador
De tots els participants que van emetre el seu vot en les Jornades Gastronòmiques, la sort va determinar un guanyador, Francesc Cases Canes, el qual s’endú el premi d’un dinar o bé d’un sopar per a dues persones al restaurant Fermín.

Lliurament del premi pels participants Foto: Ramon Estany