Solsona comença un cicle de tallers de cuina de diferents cultures
El primer serà de plats marroquins els dijous del 27 d’octubre al 10 de novembre
ARA A PORTADA
Publicat el 19 d’octubre de 2016 a les 18:25
Actualitzat el 19 d’octubre de 2016 a les 18:26
La setmana vinent comença a Solsona un cicle de tallers de cuina de diferents cultures per iniciativa de la regidoria d’Acció Social i el Consell Comarcal del Solsonès, a través del Pla de Ciutadania i Immigració, amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat. S’inicia amb la cuina marroquina i durarà tres dijous, del 27 d’octubre al 10 de novembre de set de la tarda a dos quarts de nou del vespre al Casal Cívic Xavier Jounou.
Aquesta setmana se n’han obert les inscripcions a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament fins dimarts vinent, dia 25, al preu de 5 euros les tres sessions. En aquest primer taller, que és coorganitzat per l’Associació de Dones i Integració Sociocultural (ADIS), s’ensenyarà a elaborar tagín, cuscús i pa, entre d’altres. Després de Nadal hi ha previst organitzar noves activitats per apropar-se a la de cuina d’altres cultures que conviuen a Solsona.
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans Marta Oller i Gemma Puigvert presenten a Solsona «Quan les dones tenien el poder»
-
Cultura i Mitjans Concert de Nàutik's
-
Cultura i Mitjans El cuiner Jordi Roca i la soprano Raquel Andueza participaran en una taula rodona a Solsona
-
Cultura i Mitjans Pep Divins presenta la segona edició de «El llevat de la vida»