Solsona comença un cicle de tallers de cuina de diferents cultures

El primer serà de plats marroquins els dijous del 27 d’octubre al 10 de novembre

Publicat el 19 d’octubre de 2016 a les 18:25
Actualitzat el 19 d’octubre de 2016 a les 18:26

La setmana vinent comença a Solsona un cicle de tallers de cuina de diferents cultures per iniciativa de la regidoria d’Acció Social i el Consell Comarcal del Solsonès, a través del Pla de Ciutadania i Immigració, amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat. S’inicia amb la cuina marroquina i durarà tres dijous, del 27 d’octubre al 10 de novembre de set de la tarda a dos quarts de nou del vespre al Casal Cívic Xavier Jounou.
Aquesta setmana se n’han obert les inscripcions a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament fins dimarts vinent, dia 25, al preu de 5 euros les tres sessions. En aquest primer taller, que és coorganitzat per l’Associació de Dones i Integració Sociocultural (ADIS), s’ensenyarà a elaborar tagín, cuscús i pa, entre d’altres. Després de Nadal hi ha previst organitzar noves activitats per apropar-se a la de cuina d’altres cultures que conviuen a Solsona.