
El dimecres 6 de març, el president del Consell Comarcal del Solsonès, Joan Solà, acompanyat pel vicepresident tercer, Esteve Algué i la tècnica de promoció econòmica, M.Goretti Sala, s’ha reunit amb el president del Gremi de Forners de les Terres de Lleida, Manel Llarás, i el representant del gremi a la comarca, Jaume Gangolells.
Al llarg de la reunió els representants del gremi de flequers han exposat la creació d’un nou producte local en el seu sector, el Pa de Trumfo del Solsonès. Actualment, s’està treballant per acabar de definir la recepta definitiva per aquest producte, així com el seu embalatge, i està previst que en dos mesos estigui enllestit.
Des del Consell Comarcal del Solsonès s’ha acollit satisfactòriament aquesta nova iniciativa, i es creu que aquest producte podrà incloure’s dins la Marca de Garantia Producte del Solsonès, per tal de valoritzar-lo i donar-li un valor diferencial.