.jpg)
La desena edició de la Fira del Bolet i del Boletaire del Solsonès comptarà, novament, amb la participació destacada del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i del Grup de Natura del Solsonès, en l’organització de diverses activitats, i amb el suport del Gremi d’Hostaleria, entre altres.
Per segon any consecutiu, i donat l’èxit esdevingut l’any passat, es presentarà properament, la col·lecció de cromos relacionats amb el bolet, que es desenvoluparà en col·laboració amb la UBIC de Solsona i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya. La campanya d’enguany té com objectiu fomentar el respecte al bosc i al nostre entorn.
A part d’aquesta campanya, la desena Fira del Bolet comptarà amb el taller de cuina amb bolets i maridatge de vins, el sopar de La cuina del bolet, la sortida micològica i l’exposició de bolets, que es repeteixen any rere any, així com l’habitual mercat del bolet i de productes artesans de la comarca, venda d’artesania, demostracions d’arts i oficis, tallers infantils i els concursos de la Fira.
El conseller comarcal de promoció econòmica i director de la Fira del Bolet, Josep Caelles, ha afirmat que el Consell Comarcal torna a apostar fort per aquesta fira “no solament per potenciar el sector gastronòmic al voltant del bolet” sinó també, i com a punt destacat “afavorir una major conscienciació en el respecte als boscos i al medi ambient en conjunt”.
Per a més informació sobre el programa, es pot consultar al web de les fires que organitza el Consell Comarcal http://firadesolsona.com/bolet/index.html
Per segon any consecutiu, i donat l’èxit esdevingut l’any passat, es presentarà properament, la col·lecció de cromos relacionats amb el bolet, que es desenvoluparà en col·laboració amb la UBIC de Solsona i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya. La campanya d’enguany té com objectiu fomentar el respecte al bosc i al nostre entorn.
A part d’aquesta campanya, la desena Fira del Bolet comptarà amb el taller de cuina amb bolets i maridatge de vins, el sopar de La cuina del bolet, la sortida micològica i l’exposició de bolets, que es repeteixen any rere any, així com l’habitual mercat del bolet i de productes artesans de la comarca, venda d’artesania, demostracions d’arts i oficis, tallers infantils i els concursos de la Fira.
El conseller comarcal de promoció econòmica i director de la Fira del Bolet, Josep Caelles, ha afirmat que el Consell Comarcal torna a apostar fort per aquesta fira “no solament per potenciar el sector gastronòmic al voltant del bolet” sinó també, i com a punt destacat “afavorir una major conscienciació en el respecte als boscos i al medi ambient en conjunt”.
Per a més informació sobre el programa, es pot consultar al web de les fires que organitza el Consell Comarcal http://firadesolsona.com/bolet/index.html