La Tasketa de la Núria guanya el premi a la millor tapa

Entre els participants se sortejà un dinar o sopar al restaurant 3/14, que s’endugué en Ruben Maza

Publicat el 15 de desembre de 2014 a les 14:00

La Tasketa de la Núria, guanyadora del concurs a la millor tapa elaborada amb bolets

La Tasketa de la Núria ha guanyat el premi a la millor tapa amb les boletes de galta de vedella amb llenegues blanques. Entre els 8 establiments participants també hi havia el restaurant Cal Cabanes, el restaurant El Castell, el restaurant Kinoko, la pizzeria Da Pippo, el restaurant Cal pixarada xic, l’hotel restaurant Sant Roc El petit buffi i el restaurant El Solsonès. Tots ells presentant una tapa elaborada a partir de bolets.
Pel que fa al guanyador del sorteig d’un dinar o sopar per a dues persones al restaurant 3/14, ha estat en Ruben Maza. Per participar era necessari aconseguir un mínim de tres tiquets diferents aconseguits als establiments i dur-los a l’oficina de turisme del Solsonès. O bé participar al Facebook del Gremi d’Hostaleria del Solsonès penjant, com a mínim, tres fotografies fent la tapa a diferents establiments.
El concurs de les X Jornades gastronòmiques de tardor s’emmarca dins les activitats de la VII Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès, que organitza el Consell Comarcal. L’objectiu del concurs és consolidar el producte local del bolet a través dels establiments de la comarca. Les jornades gastronòmiques són organitzades pel Gremi d’Hostaleria del Solsonès.