L’Hotel Restaurant Sant Roc s’endú el reconeixement en les X Jornades Gastronòmiques

La tapa presentada per l’establiment va ser la què va obtenir més vots

Publicat el 22 de desembre de 2015 a les 14:34

En el marc de la fira del Bolet i del Boletaire del Solsonès, nou establiments de Solsona van concursar en les X Jornades Gastronòmiques de tardor que van tenir lloc de forma paral·lela a l’esdeveniment. De les tapes presentades, la què va obtenir més suports va ser l’elaborada per l’Hotel Restaurant Sant Roc, consistent en Ravioli de ceps amb beixamel de fredolics, encenalls de tòfona i oli de rovelló amb galeta de formatge.
Altres establiments que van participar en les Jornades Gastronòmiques aportant el seu talent culinari van ser Cal Cabanes, Bar Cantàbric, Pizzeria Da Pippo, El Dolmen, Cal Pixarada Xic, El Ral, El Solsonès (càmping) i La Tasketa de la Núria.

Un àpat per al guanyador

De tots els que van emetre el seu vot, la sort va determinar un guanyador, el qual s’endú el premi d’un dinar o bé d’un sopar per a dues persones al restaurant el Villaró del Bosc.