Una setantena de voluntaris serveixen més de 6.000 entrepans a l'estand de les botifarres de la Fira

El bàsquet i el futbol solsonins celebren l’èxit de l’estand de les botifarres

Publicat el 15 de maig de 2024 a les 21:47

Una setantena de persones voluntàries cada dia, entre divendres i diumenge, han servit més de 6.000 entrepans de l’emblemàtica botifarra a la llosa, un dels símbols de la Fira de Sant Isidre. El CF Solsona i el CB Solsona celebren l’excel·lent acollida de l’estand que gestionen conjuntament a l’espai gastronòmic del certamen, ubicat a la plaça de l’U d’Octubre. 

Ambdues entitats agraeixen l’afluència de solsonins i visitants que han confiat en la seva aportació al certamen, a uns nivells que no es veien des d’abans de la pandèmia, i recorden que els guanys d’aquest estand es destinen íntegrament a afavorir la pràctica del bàsquet i el futbol solsonins, tant de formació com de competició. 

botifarres fira sant isidre solsona  (3)
Els guanys d’aquest estand es destinen íntegrament a afavorir la pràctica del bàsquet i el futbol solsonins

Igualment, les juntes d’ambdós clubs posen de relleu la tasca del voluntariat que ha fet possible el bon funcionament d’aquest servei amb milers de botifarres servides, entre les que s’han venut i les destinades a obsequiar patrocinadors i a donar forces al propi personal que hi ha invertit esforços i riures compartits.     

Sinergia entre clubs

El temps estiuenc s’ha convertit en un dels millors aliats de la fira i la seva icona gastronòmica. Així mateix, i l’espai musical amenitzat dissabte per un combo i la big band de l’Escola Municipal de Música Joan Roure i DJ Monty, actuacions compartides amb el Club d’Esquí Solsona i el Solsona Patí Club, ha contribuït a fer d’aquest punt del recinte firal un dels enclavaments més concorreguts.   

«Som conscients que no som professionals i segurament cometem errades, però hi dipositem tota la voluntat i el nostre saber fer en benefici de la fira, els solsonins i l’esport local al qual ens devem. La nostra intenció és millorar any rere any», assenyalen des de les juntes dels clubs de futbol i bàsquet. Per això agraeixen també al Consell Comarcal la cessió de l’explotació de les anomenades butis i l’ús de l’envelat i la llosa dins l’espai gastronòmic «per continuar sent un referent de la Fira».