
El proper dimarts dia 27, entre les 5 i les 8 del vespre al Pati Gòtic del Consell comarcal del Solsonès, es realitzarà la primera sessió del cicle “El producte i la cuina de casa nostra", que té lloc a Solsona durant la tardor del 2011. Durant la sessió es donarà a conèixer el moviment Slow Food, es farà una breu presentació dels productes de proximitat i es realitzarà un show-cooking amb productes locals. El programa de la sessió és:
17:00-17:30. Breu presentació del moviment Slow Food. A càrrec d’Enric Millà, membre d’Slow Food Terres de Lleida, propietari i cuiner del restaurant el Dien (Vallfogona de Balaguer) i assessor gastronòmic.
17:30-18:00. Presentació d’empreses productores i elaboradores de proximitat i els seus productes. A càrrec de tècnics/es del CEDRICAT amb la informació facilitada pels productors/es i elaboradors/es.
18:00 –20:00. “Show-cooking” amb productes locals de qualitat del Solsonès, a càrrec d’Enric Millà. Pensat com a una sessió formativa-informativa per a preparar l’activitat “De tapes” que es realitzarà en el marc de la Fira del Bolet 2011 (21, 22 i 23 d’octubre).
L'assistència a aquesta sessió, igual que les altres dues del mateix cicle, és gratuïta, però cal inscriure-s'hi prèviament. La inscripció es pot fer a través del correu electrònic cedricat@cedricat.cat, o bé per telèfon al 973484320 (Teresa Augé).
Aquest cicle és impulsat pel CEDRICAT , s’emmarca en la 4a Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès i les VII Jornades Gastronòmiques del Solsonès, i compta amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria del Solsonès, Solsonès Fires, l’Associació d’Artesans de Qualitat del Solsonès i Slow Food. Es realitza en el marc del projecte Llavorae.cat, impulsat per l’Ajuntament de Manresa conjuntament amb el CEDRICAT, APRODISCA i DINAMIS, que compta amb el cofinançament del Servei d’Ocupació de Catalunya, i que té com a objectiu la generació de nous llocs de treball en el sector de la producció ecològica i local.