Jornada tècnica a Solsona sobre la Gestió dels al·lèrgens en petits obradors alimentaris i comerços
Ara a portada
Publicat el 23 de novembre de 2016 a les 21:07
El Consorci LEADER i Toleràncies organitzen una jornada tècnica sobre la gestió dels al·lèrgens en petits obradors alimentaris i comerços el dimarts dia 29 de novembre a les 17.15 h al Centre Cívic de Solsona, sala Xavier Jounou ( inscripcions a gerencia@lcc.cat)
Actualment, la informació alimentària dels al·lèrgens i dels ingredients dels productes adquirits pel consumidor final està guanyant importància i prioritat alhora de la compra d’un aliment. Juntament amb l’entrada en vigor del nou reglament que pretén millorar les normes d’etiquetatge, per tal que els consumidors disposin de la informació adequada, essencial i comprensible, segons les seves necessitats o limitacions alimentaries.
Davant aquesta situació, la gestió dels al·lèrgens, el seu corresponent etiquetatge i la informació al consumidor és un repte per molts comerços i obradors alimentaris que ofereixen productes envasats o sense envasar, per aquests motius es planteja la jornada, on s’introdueixin els conceptes claus de les eines necessàries per una correcta gestió dels al·lèrgens.
La jornada compta amb el finançament del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
Et pot interessar
-
Economia L'alumnat de l'Escola Arrels combina formació pràctica i orientació educativa a Manresa
-
Economia El Hub Forestal de Catalunya esdevindrà un pol d'innovació i un referent de divulgació científica sobre l'aprofitament de la fusta
-
Economia La Fira de la Mel de Riner arrenca amb una Jornada tècnica i una experiència gastronòmica prèvia
-
Economia Solsona treu a concurs el casal d’estiu ludicoesportiu de les piscines municipals