Jornada tècnica a Solsona sobre la Gestió dels al·lèrgens en petits obradors alimentaris i comerços

Publicat el 23 de novembre de 2016 a les 21:07

El Consorci LEADER i Toleràncies organitzen una jornada tècnica sobre la gestió dels al·lèrgens en petits obradors alimentaris i comerços el dimarts dia 29 de novembre a les 17.15 h al Centre Cívic de Solsona, sala Xavier Jounou ( inscripcions a gerencia@lcc.cat)

Actualment, la informació alimentària dels al·lèrgens i dels ingredients dels productes adquirits pel consumidor final està guanyant importància i prioritat alhora de la compra d’un aliment. Juntament amb l’entrada en vigor del nou reglament que pretén millorar les normes d’etiquetatge, per tal que els consumidors disposin de la informació adequada, essencial i comprensible, segons les seves necessitats o limitacions alimentaries.

Davant aquesta situació, la gestió dels al·lèrgens, el seu corresponent etiquetatge i la informació al consumidor és un repte per molts comerços i obradors alimentaris que ofereixen productes envasats o sense envasar, per aquests motius es planteja la  jornada, on s’introdueixin els conceptes claus de les eines necessàries per una correcta gestió dels al·lèrgens.



















La jornada compta amb el finançament del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.