Reconeixement per introduir coneixements sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries a les escoles del Solsonès

La fundació Jaume Casademont de Girona atorga una beca “educar menjant” al projecte TOLERANYAM, sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries

Publicat el 11 de juny de 2014 a les 12:09


 El projecte educatiu TOLERANYAM ha guanyat una de les 6 beques “educar menjant” que atorga la fundació Jaume Casademont, destinades a promoure els hàbit alimentaris entre els joves.
L’acte de lliurament de les beques, celebrat ahir dimarts 10 de juny a l’Auditori de Girona, va comptar amb la presència del jugador de bàsquet Marc Gasol, que va actuar com a padrí els guardonats.
Gràcies a aquesta beca, TOLERANYAM podrà fer realitat una aposta conjunta per introduir i millorar la cultura alimentària relacionada amb les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries dels nens i nenes de 5è de primària i dels restauradors de la comarca del Solsonès, mitjançant la utilització de noves tecnologies de la informació i eines educatives que incitin l’autonomia dels infants.
TOLERANYAM pretén reforçar i fomentar el treball col·laboratiu entre les diferents entitats i agents de la comarca (restauradors, Gremi d’Hostaleria del Solsonès, centres educatius i alumnes), cap una mateixa fita com les intoleràncies alimentàries.
Aquest projecte està impulsat per la nova iniciativa emprenedora “TOLERÀNCIES, menjant amb il·lusió” que ja va començar els seus primers passos en la passada fira de Sant Isidre, i continua treballant per sensibilitzar a la societat d’aquestes limitacions i intoleràncies alimentàries.