Sessió «Enxarxat: Apostem pel producte local»
El Consell Comarcal convoca a productors, elaboradors alimentaris i restaurants el dilluns 25 a les 5 de la tarda
ARA A PORTADA
-
La solsonina Anna Selva es proclama subcampiona d'Europa amb la selecció catalana de Pitch and Put Redacció
-
-
Solsona sotmet a consulta pública el reglament regulador de l’accés restringit al nucli antic Redacció
-
-
Prop d'un centenar d'alumnes d'arreu del món aprenen música clàssica d'alt nivell a Solsona: "És un privilegi immens" Redacció
Publicat el 14 de juliol de 2016 a les 08:00
Amb l’objectiu d’apropar els productors locals i establiments de restauració de la comarca, el dilluns dia 25 de juliol a les cinc de la tarda, el Consell Comarcal del Solsonès acollirà la sessió Enxarxa’t: Apostem pel producte local, la qual, a partir de breus presentacions entre productors i establiments de restauració, ha de permetre conèixer-se millor facilitant així possibles col·laboracions i acords comercials.
Així, l’objectiu de la jornada és promoure l’establiment de sinergies i relacions comercials i de proximitat entre aquests agents, fent un pas endavant en la diferenciació del producte o servei mitjançant una venda de proximitat i la incorporació de nous productes locals en els menús o cartes.
La sessió s’adreça a productors i elaboradors agroalimentaris, establiments de restauració, cuines col·lectives (menjadors escolars, cuines de centres sanitaris o de cases de colònies, etc.), empreses de càtering o qualsevol altre establiment que elabori plats cuinats de les comarques del Solsonès, la Segarra, el Bages, l’Alt Urgell i el Berguedà.
Aquestes comarques són un territori ric en productes locals de qualitat, on es disposa d’una àmplia oferta de restaurants i altres establiments amb cuina (cuines col·lectives empreses de càtering i de menjar per emportar, etc.) que aposten, cada vegada més, per la diferenciació mitjançant la incorporació de productes locals en els seus menús i cartes.
Acte organitzat pel Consell Comarcal del Solsonès i Raiels, amb el finançament del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i amb la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, de l’associació Productes Artesans i de Qualitat del Solsonès i del Gremi d’Hostaleria del Solsonès.
Et pot interessar
-
Societat Sant Llorenç de Morunys es vesteix de festa major aquests dies
-
Societat Arrangen el camí de Cal Sotaterra, el carrer de les Vinyes i trams de vials del Vinyet de Solsona
-
Societat Arriben les Nits de Perseids al castell de Lladurs
-
Societat El municipi de Llobera presenta un vídeo de sensibilització contra la violència de gènere
-
Societat El Consell Comarcal del Solsonès obre tres processos selectius per incorporar personal tècnic
-
Societat Els Serveis Socials Bàsics del Solsonès atenen prop de 2.600 persones durant el 2024