El Centre Sanitari organitza la segona edició del taller divulgatiu de cuina per menjar saludablement. El 6 de juliol la dietista-nutricionista Laura Pérez ensenyarà a preparar aperitius per a l'estiu a base de fruites i verdures de temporada.
El consum de fruites i verdures de temporada és clau per a la prevenció de diverses patologies. Per promocionar-lo, el Centre Sanitari programa un nou taller de cuina a càrrec de la dietista-nutricionista Laura Pérez, titulat "Aperitius saludables per a l'estiu". La proposta acabarà amb un tast de les receptes elaborades. Aquesta activitat es durà a terme el 6 de juliol a les 18 h al casal cívic Xavier Jounou i per participar-hi cal inscriure-s'hi prèviament, ja que les places són limitades. Es pot fer per telèfon al 973306853.
TALLER: "Aperitius saludables per a l'estiu"
06/07/2023
de 18:00 a 20:00
casal cívic Xavier Jounou (c. d'Antoni Gaudí, 2)
Taller per elaborar aperitius saludables per a l'estiu
Dijous, 6 de juliol a les 18 h al casal cívic Xavier Jounou
ARA A PORTADA
Publicat el 24 de juny de 2023 a les 16:53
Actualitzat el 24 de juny de 2023 a les 17:06
Et pot interessar
-
Societat El Consell Comarcal del Solsonès reforça els recursos de les ADF amb la cessió d’un tractor i una cisterna mòbil
-
Societat Obertura a Solsona de la nova botiga «De Cop Mèdia»
-
Societat Més de 300 persones celebren els 60 anys de l'AEIG Pare Claret de Solsona
-
Societat La Trinxaranga celebra els seus 15 anys amb una festa oberta a tot Solsona el dissabte 5 de juliol
-
Societat Tastets de final de trimestre a l'institut Francesc Ribalta de Solsona
-
Societat La VII Fira del Drap Piteu retornarà Sant Llorenç de Morunys a l’època medieval