El Centre Sanitari organitza la segona edició del taller divulgatiu de cuina per menjar saludablement. El 6 de juliol la dietista-nutricionista Laura Pérez ensenyarà a preparar aperitius per a l'estiu a base de fruites i verdures de temporada.
El consum de fruites i verdures de temporada és clau per a la prevenció de diverses patologies. Per promocionar-lo, el Centre Sanitari programa un nou taller de cuina a càrrec de la dietista-nutricionista Laura Pérez, titulat "Aperitius saludables per a l'estiu". La proposta acabarà amb un tast de les receptes elaborades. Aquesta activitat es durà a terme el 6 de juliol a les 18 h al casal cívic Xavier Jounou i per participar-hi cal inscriure-s'hi prèviament, ja que les places són limitades. Es pot fer per telèfon al 973306853.
TALLER: "Aperitius saludables per a l'estiu"
06/07/2023
de 18:00 a 20:00
casal cívic Xavier Jounou (c. d'Antoni Gaudí, 2)
Taller per elaborar aperitius saludables per a l'estiu
Dijous, 6 de juliol a les 18 h al casal cívic Xavier Jounou
ARA A PORTADA
Publicat el 24 de juny de 2023 a les 16:53
Actualitzat el 24 de juny de 2023 a les 17:06
Et pot interessar
-
Societat
S’obren les inscripcions als diferents Casals de Nadal gratuïts dins del programa Entretemps de Temps per Cures
-
Societat
Solsona repartirà 650 euros entre els tres millors aparadors nadalencs
-
Societat
El Zoo del Pirineu impulsa una campanya de Nadal per donar veu als animals irrecuperables i fomentar els apadrinaments
-
Societat
Solsona acaba les obres de pacificació i accessibilitat del carrer de Llobera i la plaça de Sant Pere
-
Societat
Agricultura posa en arrendament dues parcel·les de terres agrícoles en desús a Solsona
-
Societat
Nous vehicles per als parcs de bombers de Torà i Sant Llorenç de Morunys
