El Centre Sanitari organitza la segona edició del taller divulgatiu de cuina per menjar saludablement. El 6 de juliol la dietista-nutricionista Laura Pérez ensenyarà a preparar aperitius per a l'estiu a base de fruites i verdures de temporada.
El consum de fruites i verdures de temporada és clau per a la prevenció de diverses patologies. Per promocionar-lo, el Centre Sanitari programa un nou taller de cuina a càrrec de la dietista-nutricionista Laura Pérez, titulat "Aperitius saludables per a l'estiu". La proposta acabarà amb un tast de les receptes elaborades. Aquesta activitat es durà a terme el 6 de juliol a les 18 h al casal cívic Xavier Jounou i per participar-hi cal inscriure-s'hi prèviament, ja que les places són limitades. Es pot fer per telèfon al 973306853.
TALLER: "Aperitius saludables per a l'estiu"
06/07/2023
de 18:00 a 20:00
casal cívic Xavier Jounou (c. d'Antoni Gaudí, 2)
Taller per elaborar aperitius saludables per a l'estiu
Dijous, 6 de juliol a les 18 h al casal cívic Xavier Jounou
Ara a portada
Publicat el 24 de juny de 2023 a les 16:53
Actualitzat el 24 de juny de 2023 a les 17:06
Et pot interessar
-
Societat Relleu al capdavant d’un dels estaments de la Vint-i-Quatrena de la Confraria del Claustre de Solsona
-
Societat El Solsonès participa en la Setmana Internacional del Compost amb un punt d’autoservei al CTR comarcal
-
Societat La biblioteca de Solsona organitza una xerrada per a famílies i docents sobre la ficció digital infantil i juvenil
-
Societat La Companyia Cándida porta al Teatre de Solsona «200.000 dones»