El Centre Sanitari organitza la segona edició del taller divulgatiu de cuina per menjar saludablement. El 6 de juliol la dietista-nutricionista Laura Pérez ensenyarà a preparar aperitius per a l'estiu a base de fruites i verdures de temporada.
El consum de fruites i verdures de temporada és clau per a la prevenció de diverses patologies. Per promocionar-lo, el Centre Sanitari programa un nou taller de cuina a càrrec de la dietista-nutricionista Laura Pérez, titulat "Aperitius saludables per a l'estiu". La proposta acabarà amb un tast de les receptes elaborades. Aquesta activitat es durà a terme el 6 de juliol a les 18 h al casal cívic Xavier Jounou i per participar-hi cal inscriure-s'hi prèviament, ja que les places són limitades. Es pot fer per telèfon al 973306853.
TALLER: "Aperitius saludables per a l'estiu"
06/07/2023
de 18:00 a 20:00
casal cívic Xavier Jounou (c. d'Antoni Gaudí, 2)
Taller per elaborar aperitius saludables per a l'estiu
Dijous, 6 de juliol a les 18 h al casal cívic Xavier Jounou
ARA A PORTADA
Publicat el 24 de juny de 2023 a les 16:53
Actualitzat el 24 de juny de 2023 a les 17:06
Et pot interessar
-
Societat Dues alumnes de l'Escola Arrels finalistes del 10è Concurs d'infografies d'EFEC
-
Societat El Barri de Sant Antoni de la Plana celebra la seva festa
-
Societat El Museu de Solsona convida les famílies a descobrir l’univers de Miró
-
Societat L'Agència Catalana de l'Aigua millora els accessos a la presa de Sant Ponç
-
Societat La comunicació empresarial, protagonista de la nova jornada Boca Orella a la Vall d’Ora
-
Societat La campanya «De mà en mà» busca relleu per a la històrica merceria solsonina Ca l’Anita