Últimes places al taller de cuina de primavera d’aquest dissabte a Solsona

L’especialista en nutrició Cristina Gual, del mateix equip de Kalegría, substituirà la coach Marta Vergés

Publicat el 24 d’abril de 2018 a les 13:22
Actualitzat el 24 d’abril de 2018 a les 14:15
Dissabte, dia 28, les instal·lacions del Casal Cívic Xavier Jounou de Solsona acolliran el taller de cuina “La primavera a taula”, del qual queden les últimes places lliures. Si bé inicialment l’havia d’impartir la coach nutricional i fundadora de l’empresa Kalegría, Marta Vergés, finalment ho farà Cristina Gual, especialista en nutrició del mateix equip de professionals.

Amb un màster en cuina vegetariana 70 per cent crua i un postgrau de la Universitat de Barcelona en nutrició bàsica i comunitària, Cristina Gual és col·laboradora i formadora juntament amb Marta Vergés i Carla Zaplana. En l’activitat d’aquest dissabte a Solsona, emmarcada dins el programa “Salut, consciència i moviment”, s’explicarà com millorar la salut a patir de l’alimentació amb productes de temporada principalment d’origen vegetal.
S’hi pot assistir el matí de deu a dos quarts de dues o a la tarda de dos quarts de quatre a set. El preu d’inscripció és de 20 euros i inclou un recull de receptes. Qui hi estigui interessat ha d’adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. Ho organitzen les regidories de Salut i Polítiques d’Igualtat i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Solsonès.