Un taller d'aplicacions a la cuina de la tòfona negra obrirà la Fira del Trumfo

Publicat el 10 de març de 2014 a les 17:58
Esteve Algué, president de Solsonès Fires, entrevistat per un mitjà de comunicació



El divendres, 14 de març, de les 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre, la Sala Francesca de Llobera acollirà un  Taller d'aplicacions de la tòfona negra a la cuina, a  càrrec de Diego Alías i Roger Alcaraz, del restaurant Ca l’Amador de Josa del Cadí.
Les in
scripcions es poden fer al Consell Comarcal del Solsonès: (973 48 20 03 o bé coordinacio@firadesolsona.com). Places limitades. Preu: 5 euros
Ho organitza: Projecte Micosylva+ (SOE3/P2/E533), Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, Gustum, Leader Catalunya Central, Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central i Gremi d’Hostaleria del Solsonès