Participant del curs de cuina marroquina en plena elaboració. Foto: AjSLS
El darrer curs de cuina marroquina, organitzat per l'Ajuntament de Solsona per mitjà del Pla de Ciutadania i Immigració, ha permès familiaritzar una quinzena de solsonins amb l'elaboració de pa i pastes típiques del Marroc. Fins ara se n'han dut a terme dues sessions i l'última tindrà lloc el dissabte 12 de març, després del parèntesi carnavalesc.
La bona acollida d'aquesta iniciativa fa preveure l'organització aquest any de nous tallers d'altres cuines amb la finalitat d'aproximar les cultures que conviuen a la ciutat. Les classes de cuina marroquina les ha impartit Karima El Barnichi a les instal·lacions del Sol del Solsonès. A més d'aquesta entitat, col·laboren en aquesta activitat el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball i Immigració.
Una quinzena de solsonins es familiaritzen amb la cuina marroquina
Enguany és previst organitzar nous cursos de plats d'altres cultures des del Pla de Ciutadania i Immigració
ARA A PORTADA
Publicat el 02 de març de 2011 a les 20:10
Et pot interessar
-
Societat
L’exalumne de l’Escola Agrària del Solsonès Oriol Carol rep el Premi al Millor Projecte dels Cicles Formatius de Grau Superior
-
Societat
El bisbe de Solsona, Francesc Conesa, sona com a possible relleu de Sebastià Taltavull, a Mallorca
-
Societat
Èxit rotund de l’Oktoberfest de Solsona amb més de 2.000 assistents al llarg de la nit
-
Societat
Riner instal·la dos dipòsits subterranis per reaprofitar les aigües pluvials
-
Societat
«Dia de l'Amic/a» de la Coral Estel de Sant Jordi de Solsona: un intercanvi musical i emocional reeixit
-
Societat
L'alcaldessa de Solsona felicita Beatriz Maria Lozano pel seu centenari
