Participant del curs de cuina marroquina en plena elaboració. Foto: AjSLS
El darrer curs de cuina marroquina, organitzat per l'Ajuntament de Solsona per mitjà del Pla de Ciutadania i Immigració, ha permès familiaritzar una quinzena de solsonins amb l'elaboració de pa i pastes típiques del Marroc. Fins ara se n'han dut a terme dues sessions i l'última tindrà lloc el dissabte 12 de març, després del parèntesi carnavalesc.
La bona acollida d'aquesta iniciativa fa preveure l'organització aquest any de nous tallers d'altres cuines amb la finalitat d'aproximar les cultures que conviuen a la ciutat. Les classes de cuina marroquina les ha impartit Karima El Barnichi a les instal·lacions del Sol del Solsonès. A més d'aquesta entitat, col·laboren en aquesta activitat el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball i Immigració.
Una quinzena de solsonins es familiaritzen amb la cuina marroquina
Enguany és previst organitzar nous cursos de plats d'altres cultures des del Pla de Ciutadania i Immigració
ARA A PORTADA
Publicat el 02 de març de 2011 a les 20:10
Et pot interessar
-
Societat Jornada de networking a l'Escola Arrels
-
Societat La maquinària agrícola torna a ser protagonista a la Fira de Sant Isidre de Solsona
-
Societat Solsona acull el dissabte 17 de maig una xerrada per donar a conèixer els CAE, certificats d'estalvi energètic
-
Societat Jornada tècnica sobre la manca de relleu generacional al comerç local
-
Societat Pol Blanca Barrera és l’autor de la nova edició de punts de llibre que Fènix presenta a la Fira de Sant Isidre
-
Societat 5.900 kg de compost repartits al CTR de Clariana durant la Setmana Internacional del Compost