Es presenta a Sant Celoni el llibre «Res Republicae» d'Eduard Casas

Es tracta d'un recull de poemes relacionats amb l'U d'octubre

Eduard Casas, autor del llibre Res Republicae amb Martí Boada a la presentació de Sant Celoni
Eduard Casas, autor del llibre Res Republicae amb Martí Boada a la presentació de Sant Celoni | Consell Local de la República
Nació
27 de novembre del 2023
Actualitzat a les 11:44h
La Rectoria Vella de Sant Celoni ha acollit aquest divendres passat 24 de novembre la presentació del llibre Res Republicae, a càrrec del seu autor Eduard Casas i la intervenció del científic i naturalista Martí Boada. L’acte el va organitzara el Consell Local de la República de Sant Celoni, Òmnium Baix Montseny i ANC Sant Celoni.

Es tracta d'un recull de poemes relacionats amb l'U d'octubre i la seva repercussió i quotidianitat a tot el llarg dels dies que han acomboiat els fets que el poble de Catalunya ha anat vivint sota la repressió, la befa, la judialització de la dissidència, la presó i l’exili, les picabaralles eixorques dels partits sobiranistes amb la desmotivació conseqüent de certa part de la ciutadania.

No obstant, per damunt del desori i el desafortunat partidisme i inacció de part d'algunes entitats socials, el carrer ha mantingut la dignitat i el convenciment en l'assoliment de la llibertat de Catalunya i ben dret, manté ben viva la paraula i la persistència en l'U d'octubre i el que representa.

El llibre està prologat pel Molt Honorable President Carles Puigdemont i Casamajor i amb un epíleg del batlle de Sant Hilari Sacalm, Jordi Rotllant i Cors.
Arxivat a