Implantar un nou sistema de recollida de residus una de les grans prioritats del mandat a Riells i Viabrea

L'alcalde Josep Maria Bagot ho destaca com una manera d'incentivar el reciclatge i millores d'imatge i sanitàries

Ple d'investidura de l'Ajuntament de Riells i Viabrea
Ple d'investidura de l'Ajuntament de Riells i Viabrea | Aj Riells i Viabrea
22 de juny del 2023
Actualitzat a les 10:14h
La implantació d'un nou model de recollida de residus serà una de les prioritats més importants del full de ruta del mandat 2023-2027 que s'ha proposat l'Ajuntament de Riells i Viabrea. així ho va destacar l'alcalde del municipi, Josep Maria Bagot, en el ple d'investidura que es va celebrar dissabte de la setmana passada.

L'alcalde va remarcar que portar-ho a terme requereix una important inversió econòmica "però tenim el convenciment que és la millor solució". Implantar-ho, va dir, va més enllà del propi servei i que incorpora elements tan capdals com el reciclatge, però sense oblidar la llibertat de les persones a decidir fins a quin punt dur-ho a terme. Un sistema que alhora ha de comportar millores d'imatge i sanitàries "que justifica la consideració de projecte d'aquest proper mandat".

També va destacar importants accions relacionades amb la neteja de totes les hectàrees de les zones verdes cada dos anys i la neteja diària d'impropis dels carrers del poble, cosa que es veurà reforçada per l'ampliació de la brigada municipal.

El republicà Josep Maria Bagot va recordar que el seu grup té trenta-dos compromisos per aquests quatre anys vinents entre els quals hi destaca la demanda de nous equipaments com la construcció d'un institut de secundària, el desplaçament de la depuradora i la redacció del projecte del que ha der la nova escola de primària.


 
Arxivat a