L'Ajuntament de Sant Celoni presenta el Pla d'Acció Municipal (2023-2027)

El PAM es fonamenta en la transparència, planificació i transició energètica i s'engloba en quatre eixos d'actuació

Presentació del Pla d'Acció Municipal 2023-2027 de Sant Celoni i la Batllòria
Presentació del Pla d'Acció Municipal 2023-2027 de Sant Celoni i la Batllòria | Jordi Purtí
14 de desembre del 2023
Actualitzat a les 10:20h
L'equip de govern (PSC – L'Alternativa) de l'Ajuntament de Sant Celoni  ha presentat aquest dimecres al vespre el Pla d'Acció Municipal 2023-2027 de Sant Celoni i la Batllòria. El PAM recull les diferents actuacions previstes en matèria de política municipal per al mandat 2023 – 2027. Alhora és una eina que vol anar més enllà en el temps i implementar canvis estructurals per a una administració municipal de futur.

Tal com es va explicar al centenar llarg de persones que van assistir a la presentació el PAM se centra en la transparència, planificació i participació política i s'engloba en quatre eixos: Un municipi que aposti per la sostenibilitat, la transició energètica i un espai públic agradable; Un municipi que garanteixi els drets de la ciutadania, més inclusiu i saludable; Un municipi econòmicament fort que generi ocupació de qualitat i amb projecció turística; i Una administració local transparent que aposti per la proximitat i al servei dels seus veïns i veïnes.

En la presentació hi va participar tot l'equip de govern. L'alcalde, Eduard Vallhonesta, va dir que la intenció de l'Ajuntament amb el PAM és marcar el full de ruta de Sant Celoni i la Batllòria que encoratja a treballar per un poble millor "perquè el futur és a les teves mans, de tots els vilatans i vilatanes de Sant Celoni i la Batllòria", va concloure l'alcalde.

Aquest és el document sencer del PAM de Sant Celoni i la Batllòria.

Arxivat a