El tercer «pecat» de la cervesa artesana Birrum de Sant Celoni és Invidia

Es tracta d'una cervesa west coast ipa amb un alt valor gastronòmic

D'esquerra a dreta: Joan Planas, Jordi Pastells i Jordi Pomar amb la cervesa Invidia de Birrum
D'esquerra a dreta: Joan Planas, Jordi Pastells i Jordi Pomar amb la cervesa Invidia de Birrum | Birrum
15 de juny de 2022, 09:11
Actualitzat: 9:49h
Justament ahir, 14 de juny, va fer quatre quatre anys que es va fundar a Sant Celoni la cervesa Birrum. Des de llavors, han passat molts entrebancs, pandèmies pel mig, "però seguim endavant defensant el nostre projecte", explica Jordi Pastells.

En aquesta línia, l'any passat es va renovar i reforçar l'equip, Jordi Pastells fundador de Birrum va voler donar un salt en la qualitat de la marca i va incorporar nous socis que aporten valors fundamentals pel creixement de la cervesa celonina. D'aquesta manera va entrar com a "pecador" Jordi Pomar, mestre cerveser, aportant tots els coneixements i experiència professional del sector cerveser; un altre "pecador" ple d'energia va ser Joan Planas gerent de l'empresa Muroxs qui ha aportat la seva experiència amb les relacions públiques i ha introduït Birrum a llocs de referència del món cerveser com la Biercab, el Drunk Monk i el Klein84.

Aquest quart aniversari amb les il·lusions renovades Birrum presenta el seu nou "pecat", la Invidia una cervesa west coast ipa, l'estil més clàssic d'aquest estil que està tant de moda, les ipas. Seguint amb la tradició, Birrum aposta per recuperar un altre estil perdut per les modes però amb un alt valor gastronòmic, un caràcter que cada vegada va agafant més dins la marca Birrum, assegura el fundador de Birrum. Invidia s'ajunta a les altres dues cerveses de la marca Superbia i Avaritia.


 
Arxivat a