Els empresaris turístics presenten la VII Mostra de Cuina del Baix Montseny

L'acte de degustació s'ha fet aquesta tarda a Sant Celoni i es podrà escollir entre dotze plats, quatre postres i tres vins

Publicat el 18 de juny de 2013 a les 20:07
Tots els cuiners, pastissers i vinataires participants en aquesta 7a edició de Tastets d'estiu Foto: Jordi Purtí

Els organitzadors de Tastets d’Estiu -l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny i l’Ajuntament de Sant Celoni- han fet aquesta tarda la presentació i degustació dels plats i postres que oferiran els 11 restaurants, pastisseries i celler participants a la 7a Mostra de cuina del Baix Montseny.  L’acte ha tingut lloc al restaurant Els Avets de Sant Celoni.
 
La Mostra de cuina del Baix Montseny arriba enguany a la setena edició. Serà divendres 28 de juny a la plaça de la Vila de Sant Celoni. El preu del tiquet serà de 15 euros i inclou tres plats, unes postres, beguda i cafè. Els tiquets es podran adquirir el mateix dia a la plaça o bé a l’avançada a partir del divendres 14 de juny a diferents establiments.

Lluís Rojas, president de l'Associació d'Empresaris Turístics del Baix Montseny ha explicat que malgrat els moments encara difícils estan molt animats per organitzar un any més aquests Tastets d'estiu i que espers "que vagi tant bé com l'edició de l'any passat". Quatre dels cinc restaurants participants; Els Avets, Hotel Sant Bernat - Sant Marçal, La Fonda del Montseny i el Racó de ca l'Eli, formen part de l'asssociació, mentre que el cinquè, Mar i Terra, ha estat convidat. A més hi haurà les pastisseries Vila, Lleonart, Vallflorida xocolaters i Fornés i el Celler Serrat de Montsoriu.

En la presentació d'avui tant els restauradors com els pastissers i el vinataire han explicat el seu plat, postre o vi que oferiran el dia dels tastets.