L'Ajuntament de Riells i Viabrea alerta al veïnat de la presència d'estafadors al municipi

Redacció
09 de gener del 2019
Actualitzat a les 18:37h
Mapa de Riells i Viabrea
Mapa de Riells i Viabrea | google Maps

L'Ajuntament de Riells i Viabrea ha emès un comunicat en el qual s'alerta de la presència d'un "grup d'estafadors" amb la intyenció de cometre robatoris a les zones comercials del municipi. Es tracta d'una parella formada per un home i una dona que, amb l'excusa de demanar signatures per ajudar a col·lectius amb discapacitats, "aprofiten per robar als veïns del poble", es remarca des del consistori.

En aquest sentit, s'explica que la seva manera d'actuar consisteix en que un dels integrants del grup, normalment la dona, demana als veïns que signin un manifest per ajudar a persones amb discapacitats, mentre que l'altra aprofita per robar les pertinences de valor que es portin a sobre, la cartera o diners.

En elcomunicat es voltambé tranquil·litzar el veïnat assenyalant que "es tracta d'un fet puntual però malgrat tot demanem, si us plau, que tots els riellencs i riellenques tinguin molta cura". Per això, recomanenm que si es viu una situació semblant, s'alerti a la guàrdia municipal o a l'Ajuntament i que els col·lectius més vulnerables, com la gent gran, tinguin especial cura a no acostar-se ni fer cas a cap petició d'aquest tipus.

Arxivat a