CiU de Gironella fa gala de la bona gestió i promet una escola nova

David Font presenta el document de balanç de mandat que s'ha fet arribar a totes les llars

Redacció
11 de maig del 2015
Actualitzat a les 10:59h
El candidat de CiU a l'alcaldia de Gironella, David Font
El candidat de CiU a l'alcaldia de Gironella, David Font | CiU

El candidat de CiU a l'alcaldia de Gironella, David Font Foto: CiU


Convergència i Unió (CiU) de Gironella ha presentat aquest dissabte al Casal de la Gent Gran del municipi el nou equip que acompanyarà l'actual alcalde i candidat a l'alcaldia, David Font, a les eleccions municipals del 24 de maig. En aquest acte, que ha comptat amb la presència del president del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, s'ha fet balanç del mandat 2011-2015, i s'han presentat alguns dels nous objectius del partit, en cas que continuï al capdavant de l'Ajuntament de la vila. 

Entre la feina feta, Font ha destacat la reorientació econòmica del consistori, una bona gestió que ha permès tirar endavant diverses inversions, entre les quals la de la nova biblioteca municipal. En total, l'Ajuntament ha invertit 2,7 milions d'euros en els darrers quatre anys, la major part en aquesta darrera instal·lació cultural, tot i que també amb altres actuacions “necessàries” i “iniciatives innovadores”. 

No obstant això, el candidat de CiU considera que encara queden moltes coses per fer i, en el seu discurs, ha detallat algunes de les actuacions que portarà a terme si continua governant el municipi, i que comportaran unes inversions de 2,8 milions d'euros més. Entre aquestes, la nova escola municipal, però també bonificacions a persones grans, monoparentals i nombroses en determinats impostos; la cobertura de Gironella amb fibra òptica o un sistema similar en velocitat i qualitat; l'aposta per la difusió del patrimoni cultural, i el reforç dels programes de suport a les persones amb dificultats i als nous emprenedors. 
 

Resultats de les eleccions municipals 2011 al Berguedà, municipi per municipi

Resultats de les eleccions municipals a Gironella, 2007 i 2011

 

L'equip de Convergència i Unió (CiU) a Gironella Foto: CiU


 
Arxivat a