Jaume Giménez renuncia a l'acta de regidor d'ERC a l'Ajuntament de Berga

La nova regidora serà Dolors Tous, que assumirà el càrrec després del ple municipal d'aquest dijous

02 de febrer del 2017
Actualitzat a les 21:16h
El president d'ERC a Berga, Jaume Giménez
El president d'ERC a Berga, Jaume Giménez | Aida Morales
El regidor d'ERC a Berga, Jaume Giménez, s'ha acomiadat de la ciutadania i dels companys dels grups municipals aquest dijous al ple de Berga, tal com ja havia anunciat el seu partit. Giménez, doncs, ha deixat l'acta de regidor a mans de la número 4 de la llista, Dolors Tous, amb paraules d'agraïment cap a tothom. 

"M'heu fet sentit tots plegats un berguedà més, i això us ho agraeixo de tot cor", ha afirmat Giménez, que ha explicat que fa tres anys va arribar a Berga per intentar treballar en la situació de l'Hospital Comarcal Sant Bernabé. Des de llavors, ha dit, sempre es va sentir molt "acollit", ja sigui pels regidors o companys de partit, molts dels quals encara no coneixia. 

Actualment, però, per motius familiars, personals i "sobretot professionals", ha dit, no pot continuar exercint les dues tasques: "M'hi vull posar del tot i, per tant, no puc en aquest moment fer compatible la meva professió amb el compromís amb la ciutat". 

Per acabar, Giménez ha desitjat que tothom segueixi treballant perquè Berga sigui "a la línia de sortida" per ser un "referent" en natura i cultura dins de la nova república de Catalunya.

Per la seva part, l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, li ha agraït la tasca i ha afirmat que tindrà "les portes obertes per batallar" dins del consistori sempre que ho vulgui. A més, el líder convergent, Antoni Biarnés, també ha volgut felicitar-lo per la feina feta, ja que és una de les persones, ha dit, que més treballa els temes "a consciència". Visiblement emocionada ha intervingut la seva companya republicana Ermínia Altarriba, que li ha donat les gràcies: "Em sap greu que no pugui abastar-ho tot perquè ja sabem la capacitat de treball que té". 

Giménez, que a partir d'aquest dijous deixarà de ser regidor a l'Ajuntament de Berga, ha estat acomiadat amb aplaudiments.