S'instal·la una bústia per a queixes a la Pobla de Lillet

ERC defensa aquesta iniciativa per traslladar les inquietuds de la ciutadania a l'Ajuntament

Redacció
27 de desembre del 2016
Actualitzat a les 19:23h
Una bústia per poder dipositar suggeriments i queixes és, des de fa setmanes, una de les noves incorporacions en l'àmbit de participació ciutadana que hi ha a la Pobla de Lillet. Es tracta d'una iniciativa d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), que ha comptat amb el vist i plau del govern convergent del municipi, i que està ubicada a la porta del centre cívic. 

D'aquesta manera, ERC busca treballar pel "servei a les persones", segons ha explicat a NacióBerguedà Enric Pla, així com captar les "inquietuds de la gent", d'una manera complementària als formularis de la seva pàgina web: "Hi ha molta gent gran que no pot fer-ho perquè no té accés a les noves tecnologies". 

Una vegada rebudes les queixes, aquestes es fan arribar a l'alcalde, Vicenç Linares, a través d'una instància o, directament, al Ple municipal. A partir d'aquest moment, aquestes es debatran i analitzaran des de l'equip de govern i estarà, segons Pla, a mans de la "seva voluntat". En aquest punt, el líder republicà de la Pobla de Lillet assegura que ERC continuarà fomentant la "fàcil comunicació amb la gent", així com la transparència.