Esquerra de Sant Joan confia en la joventut de Sergi Albrich per remuntar

Albrich encapçalarà la llista dels republicans a les municipals del 2011 rellevant Elisabet Regué a qui també va substituir com a regidora

Redacció
25 de setembre del 2010
Elisabet Regué i Sergi Albrich
Elisabet Regué i Sergi Albrich | Arnau Urgell
Sergi Albrich pren el relleu d'Elisabet Regué com a cap de llista dels republicans a Sant Joan. Foto: Arnau Urgell

Sergi Albrich serà el candidat d'Esquerra per a les municipals de 2011. El jove regidor de 27 anys ha estat escollit per unanimitat per intentar remuntar els resultats dels republicans que en les darreres eleccions van passar de 7 a 3 representants al consistori. “A Sant Joan sempre hi ha hagut grans canvis en les majories i per tant no veiem gens impossible tornar a ser la força més votada” ha explicat a ElRipollès.info.

Albrich no fa ni un any que és regidor. Va pendre possessió del càrrec el passat mes de desembre per cobrir la dimissió d'Elisabet Regué a qui precisament també substitueix com a cap de llista. A més, des del juliol d'enguany és cap de la secció local del partit republicà.

El flamant candidat considera la candidatura com un autèntic “repte personal” i mostra una “gran il·lusió” per passar de l'actual tasca de regidor a ser cap de llista. “El nostre objectiu és clar: recuperar l'alcaldia” assegura i considera que és “massa d'hora” per parlar de possibles majories alternatives a l'actual equip de govern. “No podem tancar-nos a qualsevol pacte, tot és possible” afirma. Albrich també considera que és massa d'hora per parlar de la llista i si els altres dos regidors -Joan Àlvarez i Jordi Terrades- continuaran en primera línia.

Sergi Albrich és llicenciat en Geologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i està cursant l’última etapa del mestratge en Govern Local, a la vegada que està fent el Doctorat en Geologia en aquesta mateixa universitat. En l’àmbit professional, treballa com a geòleg a la Generalitat de Catalunya.

El primer candidat de Sant Joan
Sergi Albrich encapçalarà la llista dels republicans que per quarta legislatura -en l'actual període constitucional- presenten candidatura a Sant Joan (les anteriors, dues amb Carles Bassaganya i una amb Elisabet Regué).

Es tracta del primer candidat confirmat per les municipals de 2011 on amb tota probabilitat s'haurà de batre amb l'actual batlle socialista Ramon Roqué. Més dubtes hi ha en el cas de CiU -on és improbable que repeteixi Ramon Traver- mentre que es manté la incògnita sobre si la CUP repetirà llista i, fins i tot, si el PP en pot fer.

- Bloc de Sergi Albrich