Els Sambori d'Òmnium guardonen 2 alumnes de Llanars i Ripoll

Campdevànol va acollir dissabte el lliurament dels premis del certamen de narrativa escolar

Redacció
26 de març del 2012
La Sala Diagonal de Campdevànol va acollir el lliurament dels Premis Sambori.
La Sala Diagonal de Campdevànol va acollir el lliurament dels Premis Sambori. | Òmnium Cultural Ripollès
La Sala Diagonal de Campdevànol va acollir el lliurament dels Premis Sambori. Foto: Òmnium Cultural Ripollès

Amb una participació creixent respecte a edicions anteriors, la demarcació d’Alt Ter-Garrotxa va entregar aquest dissabte els premis Sambori Òmnium de narrativa escolar. Fins a 183 treballs van ser seleccionats a les 42 escoles participants, entre els quals un jurat format per un representant de cada comarca (Miquel Sitjar, del Ripollès, Roser Tarrés, d’Osona, i Montse Masmitjà, de la Garrotxa) va escollir els guanyadors. El lliurament dels premis va tenir lloc a la Sala Diagonal de Campdevànol, amb l’assistència d’unes dues-centes persones.

Entre els guanyadors destaquen dos alumnes del Ripollès: Clàudia Campayo (Escola les Moreres de Llanars) va aconseguir el guardó en la categoria de cicle inicial mentre que Judit Izquierdo (Escola Salesiana de Ripoll) en la categoria de cicle mitjà de Primària. Els altres premis van ser per Albert Pradas (Escola Pla de Dalt d'Olot) en cicle superior de Primària; Aina Dot (Institut del Voltregànès de les Masies de Voltregà) en primer cicle de Secundària; Júlia Sala (Escola Pia d'Olot) en segon cicle de Secundària i Júlia Blay (L'Escorial de Vic) en Batxillerat. També es va premiar Júlia Mallarach de Vallfogona amb un tercer premi, Ugo Pérez de Planoles amb un segon i Ingrid Subirana de Camprodon amb un tercer.

El Ripollès, on el passat 3 de març es va constituir la seu territorial d’Òmnium, s’incorporava al Sambori plenament per primera vegada en aquesta edició. Les redaccions guanyadores passaran automàticament a participar a la fase nacional del Premi Sambori Òmnium.

Llistat complet de premis