Trumfes i castells

La Fira de la Trumfa, que va comptar amb l'actuació dels Castellers de Gràcia, va repartir 1.000 tastets

Redacció
10 de setembre del 2012
Tres de set dels Castellers de la Vila de Gràcia a Molló.
Tres de set dels Castellers de la Vila de Gràcia a Molló. | Marcel Urgell
Tres de set dels Castellers de la Vila de Gràcia a Molló. Foto: Marcel Urgell

Gran èxit a la Fira de la Trumfa de Molló. Per una banda, el gran nombre d'assistents va fer que enguany es repartissin més de 1.000 tastets amb la patata de la Vall de Camprodon com a protagonista. A més, els Castellers de la Vila de Gràcia -que tornaven al certamen després de dos anys d'absència- van realitzar una lluïda actuació.

De fet, una de les grans novetats -improvisada- va ser traslladar l'actuació castellera a la plaça Major fet que va augmentar-ne el caliu. Allà, la colla de la camisa blava va iniciar i tancar la diada amb un pilar de quatre. A més, va descarregar el 3 de 6 i la torre de 6 així com el 3 de 7.

Entre les activitats de la fira cal destacar el concurs sobre “El teu pes en trumfes”. En Jaume Juncà va aconseguir convertir els seus 90 quilos de pes en quilos de patates. Sens dubte, un bon canvi. Per altra banda, els restaurants del municipi (Can Bertran, L’Enclusa, El Costabona, Can Jordi i Les Planes) van oferir més de 1.000 degustacions en una mostra del menú temàtic que presenten fins al 30 de setembre.

Galeries de fotos

Fira de la Trumfa 2011 (Marcel Urgell)

Fira de la Trumfa 2010 (Marcel Urgell)

Fira de la Trumfa 2009 (Arnau Urgell)

Fira de la Trumfa 2008 (Arnau Urgell)