La JNC demana la hissada d'estelades al Monestir i al Consell Comarcal

Els joves de Convergència volen aprofitar el ressò de les campanades de TV3 per recordar l'aposta majoritària del Ripollès per la Independència

Redacció
04 de desembre del 2012
La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), la branca jove de Convergència, vol que l'estelada sigui present tant al Consell Comarcal com al Monestir amb l'objectiu que es visualitzi l'aposta majoritària del Ripollès per la independència. En aquest sentit han enviat una enviat una sol·licitud formal al patronat del Monestir de Ripoll perquè, aprofitant la projecció que el temple tindrà en motiu de la retransmissió de les campanades de TV3, s'hissi una ensenya independentista al capdamunt del campanar. A més, volen que, tal i com es va fer a l'Ajuntament, la hissada es realitzi en el marc d'un acte públic i popular i que s'instal·li uns focus per il·luminar la bandera perquè llueixi per la televisió.

Al mateix temps, han enviat una carta al president de Consell Comarcal, Miquel Rovira, perquè l'estelada onegi a la façana de la institució. Cal recordar que tant el Consell com els 19 municipis formen part de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Ripollès per la Independència, per la seva banda, ha explicat que des de fa dos mesos ha iniciat els tràmits per tal que l'estelada pugui lluir al capdamunt del Monestir de Ripoll.