Vallfogona prepara «El poema de Nadal» en record de mn. Jubells

L'església de la Salut acollirà dissabte la representació del poema de Josep M. de Segarra

Redacció
20 de desembre del 2012
L’Ajuntament de Vallfogona de Ripollès i la parròquia de Sant Julià han organitzat la representació d'El Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra, a l'església de la Salut. L'obra, qeu es representarà aquest dissabte 22 de desembre es farà en record de mossèn Josep Maria Jubells que va ser rector del poble des del 1984 fins al 1990 quan va morir en un accident. Entre els seus llegats, hi ha l'ornamentació del retaule de l'església de la Salut.

El recital anirà a càrrec del grup Avui integrat per Anton Carrera, Sònia Nonell, Josep Maria Obiol, Anna Maria Santanach, Glòria Vilanova i M. Dolors Vilaplana amb la col·laboració d'altres veïns i amics en la part tècnica i de promoció.

El preu de l’entrad (adults, 5 euros i nens -fins a 12 anys- 2 euros) permetrà sufragar les despeses de so i llum i fer una aportació solidària a Mans Unides. Les entrades, no numerades, es poden adquirir anticipadament a l'Ajuntament (aforament de 189 localitats). A partir de dos quarts de 8 del vespre ja es podrà entrar i es començarà puntualment a les vuit.