Els clics, protagonistes del cartell de la Festa Major de Sant Joan

Les conegudes figures de Playmobil hi representen escenes típiques de la celebració

El Ripollès.info
30 d'agost del 2013
Els clics seran els protagonistes del cartell de la Festa Major de Sant Joan de les Abadesses 2013, que se celebrarà del 6 al 10 de setembre. Jordi Garriga ha guanyat el primer premi del concurs de disseny del cartell, convocat per l’Ajuntament, amb el treball “Els clics estan de festa”.

El cartell guanyador reprodueix les conegudes figures dels clics de Playmobil representant activitats i escenes típiques de la Festa Major, com ara el Ball dels Pabordes, els gegants o la bogeria. Com a guanyador del concurs, Jordi Garriga s’endú 200 euros de premi.

La Comissió de Festes, organitzadora del concurs, també ha volgut premiar els finalistes. D’aquesta manera, Laura Masias, que ha dissenyat el cartell que ha quedat en segon lloc, serà premiada amb tres entrades per a l’envelat de la Festa Major. En tercer lloc hi ha quedat Toni Llamas, que s’emportarà un obsequi de la vila.

Les obres guanyadores i la resta de cartells presentats estaran exposats al vestíbul de l’Ajuntament a partir del dilluns 2 de setembre en horari d’oficina. La Comissió de Festes vol agrair la participació dels veïns que han presentat prop d’una desena de cartells.