Jordi Pujol fa des de Ripoll una crida a omplir la Via Catalana

L'expresident va participar en el tradicional sopar estival amb la militància de CDC de la comarca

Redacció
02 de setembre del 2013
Jordi Pujol va animar a assistir a la Via Catalana. Foto: @martapascal

Jordi Pujol acaba cada any les seves vacances al Ripollès –les passa a la seva segona residència de Queralbs- amb un sopar amb la militància de CDC de la comarca. Un àpat que ha esdevingut una autèntica tradició i que serveix per iniciar el curs polític, a pocs dies de la Diada Nacional.

Precisament la cadena humana del proper 11 de Setembre va ser un dels temes que va protagonitzar el sopar que va aplegar un centenar de persones el dissabte passat a l'Hotel la Solana del Ter de Ripoll. Jordi Pujol va fer una crida a omplir la Via Catalana i va recordar que ell seria a les Terres de l'Ebre, al municipi del Perelló, la zona on està costant més d'omplir. L'expresident va fer una crida a aconseguir completar els 400 quilòmetres de recorregut tot assegurant que era una mobilització que podia facilitar la celebració de la consulta d'independència a la qual va reiterar que votaria “sí”.

De fet, els sopars de Pujol al Ripollès han servit per constatar el seu canvi de posició en el debat Catalunya-Espanya. L'any passat, per exemple, va anunciar a Camprodon que participaria a la manifestació independentista de la Diada.