Un veí de Sant Joan, detingut en una de les majors operacions antidroga de l'Estat

La Policia espanyola afirma que duia 66 quilos de cocaïna quan el van detenir a la Comunitat de Madrid

Redacció
25 de novembre del 2013

Más vídeos en Antena3


La Policia Nacional espanyola va detenir la setmana un veí de Sant Joan de les Abadesses en el marc d'una de les majors operacions antidroga de l'Estat, segons avancen avui mitjans com el Diari de Girona i El 9 Nou. Jordi E. va ser apressat quan, segons la versió policial, duia 66 quilos de cocaïna en un doble fons d'un tot terreny (vídeo) i va ser aturat en una autopista de la Comunitat de Madrid.

L'operació policial, que feia tres mesos que estave en marxa, ha permès decomissar en conjunt un total de 452 quilos de cocaïna i més de 10 milions d'euros en efectiu, una quantitat molt important per aquest tipus de casos. A banda del veí de Sant Joan, també van detenir dues persones més que anaven en un altre cotxe quan circulaven per l'autopista A-3 al pas pel municipi madrileny de Villarejo de Salvanés i dues més a Picanya, al País Valencià.

Fonts de la família, citades pel Diari de Girona, consideren “poc creïble que un noi d'un poble tan petit estigui embolicat amb una xarxa tan gran de tràfic de drogues”. En aquest sentit el seu germà assegura que el van “enredar” perquè des de feia anys es dedicava també a la compra-venda de vehicles, el que segons la seva versió havia motivat el darrer viatge a la Comunitat de Madrid.