El Clownia penja el «sold out»

El festival creat per Txarango a Sant Joan ha venut totes les entrades en dues setmanes | El disc "Som riu" supera les 60.000 descàrregues en sis dies

Redacció
25 de març del 2014
Presentació del Clownia Festival a l'Antiga Fàbrica Damm
Presentació del Clownia Festival a l'Antiga Fàbrica Damm | JP/ND
Presentació del Clownia Festival a l'Antiga Fàbrica Damm. Foto: Jordi Palmer/ND

Txarango continua desbordant expectatives. Aquest dilluns a quarts de dotze de la nit, dues setmanes després de presentar-lo, es van esgotar les 3.500 entrades que havien posat a la venda pel Clownia Festival de Sant Joan. A més, el disc Som riu ja acumula 60.0000 descàrregues en sis dies i ha estat el segon més escoltat a l'Spotify a l'Estat espanyol.

El Clownia Festival –pel qual ja no queden entrades- es farà els propers 2 i 3 de maig a Sant Joan de les Abadesses i s'ha creat per poder presentar el Som riu . Tindrà tres escenaris, dos dels quals a l'entorn de l'Alberg la Ruta del Ferro, i un tercer gratuït a la plaça Major a banda d'una zona d'acampada lliure.

Amb la història i el nom de l'esdeveniment no podia fallar el circ: se'n podrà veure al centre del poble –on també actuaran Bonobos, 9Son i Deudeveu- però sobretot a l'Escenari Àgora, una gran carpa que aplegarà des de la música del cantautor Cesk Freixas, a l'actuació de Pallassos Sense Fronteres, el folk i reaggue de Germà Negre i  l’obra de teatre Remenant els boscos de la companyia Idària Teatre. En definitiva, “un espai que pretén que la gent participi i reflexioni. Música, teatre i circ com a eines de transformació social”.

Tanmateix, a la nit les mirades es fixaran en L’Escenari Principal, on hi hauran els plats forts del festival. Els caps de cartell seran els mateixos Txarango i La Troba Kung-Fú. El cartell es complementa amb els sards Train To Roots, Els Catarres, Búhos, Itaca Band i Strombers. Els fi de festa aniran a càrrec dels valencians Orxata, Sra Tomasa i DJ Ogt.





1. "Esperança" (3:29)
2. "Músic de carrer" (3:28)
3. "La vuelta al mundo" (3:34)
4. "Compta amb mi" (4:24)
5. "El meu poble" (4:36)
6. "Alegre i encantada" (3:30)
7. "Som un riu" (4:36)
8. "Governant" (4:02)
9. "Batega" (4:35)
10. "Corazón viajero" (3:51)
11. "Camp de batalla" (3:43)
12. "Com dues gotes d'aigua" (3:59)
13. "Tan de bo" (3:13)
14. "No t'adormis" (4:02)
 

Descàrrega gratuïta del nou disc de Txarango Som riu

Especial a ElRipollès.info: Txarango, Som riu

Entrevista: "Ara que hem creat un petit altaveu és un orgull poder tornar a casa"

Txarango crea a Sant Joan el festival Clownia per presentar el nou disc