Donat d'alta el treballador ferit en caure en una empresa de Ripoll

Desplegament per l'accident laboral
Desplegament per l'accident laboral | ElRipollès.info
Redacció
20 de maig del 2014
Desplegament per l'accident laboral a Ripoll. Foto: ElRipollès.info

El treballdor que ha resultat ferit en caure mentre treballava a l'empresa Ripleg de Ripoll ha estat donat d'alta aquest mateix vespre, segons han confirmat a aquest mitjà fonts de l'empresa. Els fets han succeït poc abans de les quatre de la tarda quan per causes que es desconeixen l'home, un veí de Ripoll, ha caigut des de la màquina on treballava i s'ha donat un cop al cap.

El treballador ha quedat inicialment inconscient –progressivament ha anat recuperant-la- i ràpidament s'ha activat un ampli desplegament d'emergències. Finalment, cap a dos quarts de cinc, ha estat evacuat en helicòpter cap a l'Hospital Doctor Trueta de Girona. En el lloc dels fets també s'hi han desplaçat dues ambulàncies, una de les quals medicalitzada així com una dotació dels Mossos d'Esquadra i una de la Policia Local de Ripoll.

A l'hospital gironí, segons han indicat fonts de l'empresa, se li han realitzat proves per tal de descartar qualsevol tipus d'afectacions al cap. Sortosament, finalment només ha patit un trau superficial així com un fort cop a la part baixa de l'esquena. Per aquest motiu aquest mateix vespre ha rebut l'alta hospitalària i ha pogut tornar cap al Ripollès.