De Ripoll a Austràlia, en moto

Una parella de Ripoll inicia un viatge de set mesos sobre dues rodes fins a Sidney | 35.000 km, més de 20 països i l'objectiu de recopilar 500 somnis de persones que es vagin trobant

Redacció
08 de juliol del 2014
Albert Soler i Claudia Loredana, de Ripoll a Sidney
Albert Soler i Claudia Loredana, de Ripoll a Sidney | ElRipollès.info
Albert Soler i Claudia Loredana, de Ripoll a Sidney. Foto: ElRipollès.info

De Ripoll a Sidney hi ha uns 35.000 quilòmetres. Tants que ni el Google Maps és capaç de recomanar una ruta per arribar-hi. Si el viatge en avió ja és llarg, fer-ho per carretera sembla una autèntica odissea. El farà un parella de Ripoll, Albert Soler i Claudia Loredana, que aquest dissabte 12 de juliol pujaran a la moto i començaran a fer camí per arribar a Austràlia en set mesos.

“És el nostre gran somni”, explica Albert Soler. I per començar-lo a fer realitat han deixat la feina i s'han venut tot allò que els podia permetre fer un coixí pel viatge: cotxes, mobles, televisions i la bici, entre altres. Al llarg del trajecte, per més de vint països, explicaran el viatge en un web amb cròniques, fotos i vídeos.

Tanmateix, l'element diferencial és que aniran recopilant els somnis de gent que es vagin trobant, un element que volen reivindicar. “Estem convençuts que coneixent aquest somnis entendrem millor el món i les diverses cultures”, assegura Soler. L'objectiu és trobar-ne 500 abans d'arribar a Sidney que es convertiran en un llibre.

Soler i Loredana, un publicista de Ripoll i una infermera d'origen romanès, respectivament, tenen un segon gran somni. Estudiar i instal·lar-se a Austràlia, un “país que admiren” i que fa anys els va captivar en un viatge. La ruta cap a Sidney començarà aquest mateix dissabte i Albert Soler reconeix que no les té totes. La seva companya, per la seva banda, assegura que el seu somni és arribar a Sidney i que “la seva mare i la família no pateixin massa”.