Ripoll aïlla 30 nens i quatre monitors d'un casal d'estiu per prudència

Un dels infants és sospitós de patir la Covid-19

Redacció
23 de juliol del 2020
Actualitzat a les 18:55h
L'Ajuntament de Ripoll ha comunicat l'aïllament de 30 infants i quatre monitors del casal municipal Estiu Actiu per prudència. Un dels infants és sospitós de patir la Covid-19 després que una persona del seu entorn hagi resultat positiu. Els nens aïllats són un grup de tercer i quart.

Com a mesura de prevenció i seguint el protocol establert en aquests casos, els 30 nens i nenes i els monitors del seu grup, s'hauran d'autoconfinar a casa fins a conèixer els resultats del test PCR d’aquest infant. Les famílies han estat informades tant a la sortida del casal com en una exhaustiva ronda telefònica.

L'Ajuntament ha explicat que informarà la població a mesura que hi hagi més dades i que continuaran seguint tots els protocols de seguretat establerts. "Sense ànim d’aixecar  alarmisme i amb el convenciment que fem el procediment adequat, us demanem un cop més, que no abaixeu la guàrdia i que seguiu meticulosament totes les mesures sanitàries establertes: distància, higiene de mans continua i mascareta", reclamen des del consitori ripollès.

Ripoll ha viscut aquests dies un increment molt notable de positius per coronavirus. Concretament, 13 casos des del 10 de julol i ha fet pujar la xifra total des de l'inici de la pandèmia fins a 92.