Ripoll commemora a Prada el 40è aniversari de l'agermanament

Hi va assistir la plana major de l'Ajuntament i el Consell Comarcal

Redacció
07 d'octubre del 2009
40è aniversari agermanament
40è aniversari agermanament | Jordi Munell
Una delegació de l'Ajuntament de Ripoll i del Consell Comarcal del Ripollès va participar el passat diumenge a Prada de Conflent a la commemoració dels 40 anys d'agermanament entre ambdues viles.

Per la banda ripollesa hi eren l'alcaldessa Teresa Jordà, el regidor de Cultura, Ramon Prat, el cap de l'oposició, Jordi Munell i la regidora Fina Guix. Enric Pérez i Maria Carme Freixa, president i vicepresidenta del Consell Comarcal, van completar la delegació. Van rebre els representants ripollesos diversos alcaldes de la Mancomunitat del Conflent, regidors de Prada, el director de l'escola Bressola i el prior de Cuixà.

Algunes de les activitats que van compartir al llarg del dia va ser la visita al mercat artesanal de Prada, al poble de Rià (imatge portada) -que també es reclama bressol de Catalunya pel fet que hi va néixer Guifré el Pilós- així com Vilafranca de Conflent. El dinar de germanor va ser prop del cenobi de Sant Miquel de Cuixà, fundat per l'Abat Oliba, i nexe d'unió entre les dues viles catalanes.

- Crònica de la jornada al bloc de Jordi Munell