El restaurant Cal Sastre de Santa Pau proposa en aquesta 56ena edició de la Mostra, un caneló farcit de botifarra i bolets amb beixamel de tòfona d'hivern. Un plat molt suggerent amb una textura molt cremosa.
							ARA A PORTADA
- 
													Les claus de la longevitat de Maria Branyas: un estudi científic revela els secrets de la supercentenària Redacció
															 - 
													La supercentenària Maria Branyas: un cas d'estudi científic que revela el secret de la longevitat Redacció
															 - 
													
													
															
															 - 
													L’eix gironí, el Pla de Lleida i les comarques de muntanya lideren el creixement català amb un 4,5% Pep Martí i Vallverdú
															 - 
													
													
															
															 
Publicat el 17 de novembre de 2010 a les 23:22
																			
								
El restaurant Cal Sastre de Santa Pau proposa en aquesta 56ena edició de la Mostra, un caneló farcit de botifarra i bolets amb beixamel de tòfona d'hivern. Un plat molt suggerent amb una textura molt cremosa.
							Et pot interessar
- 
												
												Política
												Laila El Gamouchi deixa l’Ajuntament d’Olot: «La vida, a vegades, ens obliga a aturar-nos, escoltar el cor»
											 - 
												
												Política
												L’Ajuntament d’Olot tornarà a tenir un gerent
											 - 
												
												Política
												Olot demana una moratòria de la Llei RSAL per contractar més policies
											 - 
												
												Política
												Què cobrarà l’alcalde Agustí Arbós i el nou equip de govern d’Olot?
											 - 
												
												Política
												Agustí Arbós: «Ser alcalde d'Olot és el repte més important de la meva vida»
											 - 
												
												Política
												Més regidories i noves oficines: així és el nou cartipàs d’Olot
											 
