El restaurant Can Suru de Montagut ens proposa un aperitiu, d'una textura molt cremós i amb un producte molt abundant a la Garrotxa com és el Senglar. En concret, Toni Giménez ens ofereix una Terrina de Senglar guarnit amb una torrada i fruites vermelles confitades, reduït tot plegat amb vi sinols.
ARA A PORTADA
Publicat el 08 de novembre de 2010 a les 23:00
El restaurant Can Suru de Montagut ens proposa un aperitiu, d'una textura molt cremós i amb un producte molt abundant a la Garrotxa com és el Senglar. En concret, Toni Giménez ens ofereix una Terrina de Senglar guarnit amb una torrada i fruites vermelles confitades, reduït tot plegat amb vi sinols.
Et pot interessar
-
Política
Laila El Gamouchi deixa l’Ajuntament d’Olot: «La vida, a vegades, ens obliga a aturar-nos, escoltar el cor»
-
Política
L’Ajuntament d’Olot tornarà a tenir un gerent
-
Política
Olot demana una moratòria de la Llei RSAL per contractar més policies
-
Política
Què cobrarà l’alcalde Agustí Arbós i el nou equip de govern d’Olot?
-
Política
Agustí Arbós: «Ser alcalde d'Olot és el repte més important de la meva vida»
-
Política
Més regidories i noves oficines: així és el nou cartipàs d’Olot
